Moneytolia Card

7 Haziran 2024 /

Moneytolia Sanal Kart nasıl kullanılır? - Adım adım rehber ve ipuçları

Ücretsiz Moneytolia Sanal Kart'ı hemen oluşturup internet alışverişlerinde güvenle kullanabilirsin.

Merhaba Moneytolialı!

İnternetten alışveriş yaparken güvenli ödeme yöntemleri arıyorsan, bu yazı tam da sana göre. Çünkü seni Moneytolia ailemizin rengarenk üyesi, Moneytolia Sanal Kart ile tanıştıracağız. Artık internet alışverişlerini Moneytolia Sanal Kart ile güvenli ve kolay yapabilirsin. Sadece birkaç adımda, kolayca oluşturabileceğin sanal kartınla ilgili bilmen gereken tüm detaylar yazımızın devamında. İşte adım adım Moneytolia Sanal Kart rehberi ve ipuçları. 

Sanal Kart Nedir?

Sanal kart, internet alışverişlerinde güvenli ödeme yapmanı sağlayan, fiziksel olarak var olmayan bir kart türüdür. 

Moneytolia Sanal Kart Ücretli mi?

Moneytolia’da oluşturacağın ilk 10 sanal kart tamamen ücretsizdir. Mor, mavi, sarı, turuncu ve yeşil olarak 5 farklı renk seçeneği olan sanal kartlardan dilediğini hemen oluşturup kullanmaya başlayabilirsin. Ücretsiz kartlarının keyfini çıkardıktan sonra, 10 ile 51 kart arasında oluşturacağın her sanal kart için sadece 10 TL ödemen yeterli olacak. Eğer 51 ile 100 kart arasında bir ihtiyacın olursa, bu durumda her bir kart için 50 TL ücret alınacaktır. Bu şekilde, hem güvenli hem de bütçene uygun bir şekilde online alışveriş yapmanın tadını çıkarabilirsin! 

Moneytolia Sanal Kart’ı kimler kullanabilir?

Moneytolia Sanal Kart’ı Moneytolia hesabı olan herkes kullanabilir. Ancak Standart, Plus ve Premium hesap türlerine göre kart oluşturma limitleri değişiklik gösterir. Detaylı bilgi için Ücretler & Limitler sayfamızı ziyaret edebilirsin. 

Moneytolia Sanal Kart’ı nasıl oluştururum?

Moneytolia uygulamasına giriş yaparak sanal kart oluşturma menüsünden hızlıca kartını oluşturabilirsin. Kart rengi seçeneklerinden mor, gri, sarı, turuncu ve yeşil arasından seçim yapabilirsin.

Moneytolia Sanal Kart’ımı nasıl kullanırım?

Oluşturduğun sanal kart sadece internet harcamalarında geçerlidir. Kart bilgilerini online harcamalarında kullanarak kolayca alışveriş yapabilirsin. 

Moneytolia Sanal Kart’ıma nasıl limit tanımlarım?

Moneytolia Sanal Kart, seni borçlandırmaz. Kartınla yaptığın harcamalar hesabındaki paradan çekilir. Sanal kartına dilersen kolayca limit de tanımlayabilirsin. Kartına limit tanımlamak için takip etmek gereken adımlar ise şunlar: 

Moneytolia hesabından Kartlar’a gir, limit tanımlamak istediğin kartını seç, Limit Belirle seçeneğine dokun ve dilediğin tutarda limit tanımla. Unutma! Belirlediğin limiti dilediğin  zaman değiştirebilir veya kapatabilirsin. 

Moneytolia Sanal Kart’ımı nasıl dondururum?

Sanal kartını geçici olarak kullanıma kapatmak istersen yine Moneytolia hesabından Kartlarım menüsüne girip, ilgili kartını seçerek işlemini gerçekleştirebilirsin. Kartını kullanmak istediğinde de yeniden kolayca kullanıma açabilirsin. 

Moneytolia Sanal Kart ile ilgili daha fazla soruların varsa Sıkça Sorulan Sorular sayfamızı ziyaret edebilirsin. 

Şimdi aramıza katıl!

Moneytolia’da yepyeni bir finans deneyimi sunuyoruz. Sen de ayrıcalıklarla dolu Moneytolia dünyasını keşfetmek için aramıza şimdi katılabilirsin. Moneytolia hesabını ücretsiz bir şekilde saniyeler içinde oluştur; online harcamalarını güvenle yap, 7/24 yurt içi ve yurt dışı ücretsiz para transferi işlemlerini gerçekleştir, faturalarını öde, oyun & dijital kod satın al ve çok daha fazlasını keşfet. 

Moneytolialı olmak için aşağıdaki butona tıklayabilirsin. 

Moneytolia Hesabı Aç