Moneytolia Card

28 Kasım 2023 /Finans

Moneytolia ile sınır yok! Uluslararası para transferi var

Moneytolia hesabın ile ister yurt dışına para gönderebilir, istersen de Türkiye’ye yani yurt dışından para alabilirsin. Üstelik 120'den fazla ülkede geçerli yurt dışı para transferi işlemlerini ek ücretler ödemeden, ücretsiz bir şekilde gerçekleştirirsin.

Moneytolialı merhaba,

Moneytolia’da ‘Paranın Yeni Hali’ mottosunu benimsememiz tesadüf değil. Çünkü tüm kullanıcılarımıza yenilikçi hizmetlerimizle birlikte ayrıcalıklı bir deneyim sunmak istiyoruz. Bunun için ürün yelpazemize her geçen gün bir yeni hizmet daha ekliyoruz. Geliştirdiğimiz son ürünlerden biriyle de sınırları ortadan tamamen kaldırıyoruz. Nasıl mı? Tabii ki uluslararası para transferiyle. 

Artık sen de sadece Moneytolia hesabın ile ister yurt dışına para gönderebilir, istersen de Türkiye’ye yani yurt dışından para alabilirsin. Üstelik 120'den fazla ülkede geçerli yurt dışı para transferi işlemlerini ek ücretler ödemeden, ücretsiz bir şekilde gerçekleştirirsin.

Peki, Moneytolia ile yurt dışına nasıl para göndereceğini ve yurt dışından nasıl para alacağını öğrenmek ister misin? Öğrenmen gereken tüm bilgileri yazımızın devamında adım adım keşfedebilirsin. İşte detaylar.👇

Moneytolia ile uluslararası para transferi nedir? Nasıl yapılır?

Moneytolia, uluslararası para transferi ürünüyle Türkiye’den yurt dışına para gönderme ve yurt dışından Türkiye’ye para alma hizmetini sunuyor. Sen de bu sayede Almanya’daki yakınlarına para gönderebilir veya İngiltere’den Türkiye’ye kolayca para transferi yapabilirsin. Üstelik ücretsiz, hızlı ve kolay bir şekilde.

Moneytolia ile uluslararası para transferi yapmanın tek şartı ise Premium hesaba geçmek. Sadece birkaç dakikada ve ücretsiz olarak Premium hesaba geçer; daha yüksek limitlere sahip olur ve daha fazla işlem gerçekleştirebilirsin. 

Neden Moneytolia ile para transferi?

Ücretsiz: Moneytolialıların kötü sürprizlerle karşılaşmasını istemeyiz. Bu yüzden Moneytolia’da uluslararası para transferindeki işlem ücretini kaldırdık! Artık uluslararası para transferi işlemlerini, işlem ücreti ödemeden gerçekleştirebilirsin.

Hız: Moneytolia ile uluslarası para transferi ortalama 30 dakika içerisinde gerçekleşir.  

Kolaylık: Basit arayüzümüz sayesinde zorlu prosedürler olmaz; işlem süreci oldukça kolaydır. Sadece birkaç adımda ile yurt dışına para gönderebilir veya yurt dışından para alabilirsin. 

Çift yönlü transfer: Sadece yurt dışına para gönderme hizmeti sunmuyor;  aynı zamanda yurt dışından Moneytolia hesabına para alma hizmetimizle farkımızı ortaya koyuyoruz. 

Unutma, Moneytolia ile dilediğin an, dilediğin yerden işlem gerçekleştirebilirsin. 

Moneytolia ile yurt dışından nasıl para alınır?

Yurt dışından Moneytolia hesabına para almak için aşağıdaki adımları takip edebilirsin. İşte adımlar! 

  • Moneytolia hesabına gir

  • Uluslararası Transfer’i seç

  • Para Al’ı seç

  • Ülkeyi seç ve tutarı gir

  • Banka bilgisini seç, para yatırmak için kullan.

Bu kadar kolay!

Moneytolia'dan yurt dışına nasıl para gönderirim?

Moneytolia hesabından yurt dışına para göndermek için takip edeceğin adımlar aşağıda. 👇

  • Moneytolia hesabına gir

  • Uluslararası Transfer’i seç

  • Para Gönder’i seç

  •  Yeni Bir Alıcıya Gönder'e dokun

  •  Ülkeyi seç, tutarı gir

  • Alıcı bilgilerini gir

  • Gönderim nedenini seç ve işlemi onayla

Bu kadar kolay!

Hangi ülkelere para transferi yapılır?

Moneytolia hesabından uluslararası para transferi yapabileceğin Avrupa Birliği ülkeleri ve Birleşik Krallık olmak üzere 120'den fazla ülke var. Transfer yapabileceğin ülkelerin sayısını her geçen gün artırmayaca devam edeceğiz. 

Para transferi yapabileceğin ülkeler:

Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Angola, Anguilla, Antigua ve Barbuda, Arjantin, Aruba, Avustralya, Avusturya, Azerbaycan, Bahreyn, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri, Brezilya, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Cezayir, Danimarka, Dominik Cumhuriyeti, Ekvator Ginesi, Endonezya, Eritre, Ermenistan, Estonya, Etiyopya, Fas, Fiji, Filipinler, Finlandiya, Fransa, Fransız Polinezyası, Gabon, Gana, Gine, Gine-Bissau, Guatemala, Güney Afrika, Güney Kore, Gürcistan, Guyana, Haiti, Hindistan, Hırvatistan, Hollanda, Honduras, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, İzlanda, Jamaika, Japonya, Kamboçya, Kamerun, Kanada, Katar, Kazakistan, Kenya, Kırgızistan, Kolombiya, Komorlar, Kongo, Kosta Rika, Kuveyt, Laos, Lesotho, Letonya, Liechtenstein, Litvanya, Lübnan, Lüksemburg, Macaristan, Madagaskar, Makedonya, Malavi, Maldivler, Malezya, Mali, Malta, Mauritus, Meksika, Mısır, Moğolistan, Monako, Montserrat, Moritanya, Mozambik, Myanmar, Nambiya, Nepal, Nijer, Nijerya, Nikaragua, Norveç Kronu, Orta Afrika Cumhuriyeti, Özbekistan, Pakistan, Panama, Papua Yeni Gine, Paraguay, Peru, Polonya, Portekiz, Ruanda, Samoa, San Marino, Sao Tome ve Principe, Senegal, Seyşeller, Sierra Leone, Şili, Singapur, Sırbistan, Slovenya, Solomon Adaları, Sri Lanka, Surinam, Suudi Arabistan, Svaziland, Tanzanya, Tayland, Tayvan, Tonga, Trinidad ve Tobago, Tunus, Uganda, Umman, Ürdün, Uruguay, Vanuatu, Vietnam, Yemen, Yeni Kaledonya, Yeni Zelanda, Yunanistan, Zambiya ve Zimbabve.

Şimdi aramıza katıl

Finansal işlemlerini gerçekleştirirken, karışık arayüzlerden bunaldıysan, işlem ücreti ödemek istemiyorsan ve her bir işlem için farklı uygulama / hesap kullanmak istemiyorsan şimdi Moneytolialı olmak vakti.

Tek bir yerden kolayca işlem gerçekleştirmek için Moneytolia hesabını birkaç dakikada hızlı bir şekilde oluşturabilirsin.

Unutma, Moneytolia hesabı oluşturmak da, Premium hesaba geçmek de ücretsiz. Aramıza hemen katılmak için aşağıdaki butona dokunabilirsin.

Hesap Aç